T: 0641 266 207  -  E: hallo@burgmans-reclame.nl

 

Superstrakke websites voorzien van de laatste technieken.

Ontwerp op maat, eenvoudig bij te houden en goed leesbaar op mobiele apparaten.

 

Een succesvolle website komt niet voor niets. Wij hebben sinds het begin van internet al een grote passie voor het webdesign en de ontwikkeling van nieuwe websites. We ontwikkelen gestructureerde websites met een uniek ontwerp. Natuurlijk kun je jouw website zelf bij houden in een eenvoudig zoekmachine geoptimaliseerd beheersysteem.

Een website moet een duidelijk beeld van jouw bedrijf geven. Jouw klant moet binnen enkele seconden kunnen zien waar je voor staat. Bovendien wil je klant snel vinden waar hij naar op zoek is. We zorgen altijd voor een gestructureerde gebruiksvriendelijke website welke perfect aansluit op jouw huisstijl.

SEO & zoekmachine marketing zijn onmisbare schakels bij een succesvolle nieuwe website. Standaard zijn onze websites geoptimaliseerd zodat deze bij oplevering aan alle eisen voldoen die de hedendaagse zoekmachines stellen. Ook bestaande websites kunnen in sommige gevallen geoptimaliseerd worden.

Voor al onze website hebben wij hostingpakketten. Deze zijn altijd voorzien van eigen domeinnaam met een onbeperkt aantal e-mailadressen. Wil je meer informatie?

 

Neem contact op!

Webdesign projecten

Idee delen? Ik hoor het graag!

 

Bel +31 (0)641 266 207    

 

Stuur een mail