T: 0641 266 207  -  E: hallo@burgmans-reclame.nl

 

Kwaliteits-drukwerk. Maar dan tegen een scherp tarief.

Gedegen advies en snelle levering voor zowel kleine als grote oplage.

 

De kosten van drukwerk kunnen flink oplopen binnen een jaar tijd. Ga je naar meerdere drukkerijen voor drukwerk? Of zit jij al jarenlang bij dezelfde drukker in de buurt? Wij besparen tot 70% op de kosten van drukwerk en je hebt altijd één contactpersoon waar je met al jouw wensen terecht kunt, zowel voor het ontwerp als de productie van uw drukwerk.

Doordat wij voor vele klanten drukwerk inkopen bij speciaal geselecteerde grafische productiebedrijven en hierin slim combineren levert dit voor u altijd flink voordeel op. Dankzij onze ervaring zowel in Nederland als daarbuiten kunnen wij u glasharde garanties bieden op gebied van kwaliteit, levertijd en milieuvriendelijke producties.

Wij verzorgen het grafisch ontwerp van onze producten met passie. Nooit zomaar snel een huisstijl of logo, maar altijd streven naar perfectie en meerwaarde. Een sprekend ontwerp zal jouw doelgroep op de juiste manier weten te prikkelen en van toegevoegde waarde zijn voor jou of je onderneming.

Ontdek het zelf, en begin met besparen op de kosten van jouw drukwerk. Of moet die huisstijl nu eindelijk eens op de schop?

 

Neem contact op!

Drukwerk projecten

Idee delen? Ik hoor het graag!

 

Bel +31 (0)641 266 207    

 

Stuur een mail