T: 0641 266 207  -  E: hallo@burgmans-reclame.nl

 

Schrijven, over wat ons bezig houdt.

Interessante tips, nieuwtjes en weetjes.

 

dinsdag, 18 november 2014 00:00
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Webdesign trends voor 2015

Het einde van het jaar is in zicht en het is tijd om terug te kijken. Of toch niet?! Ik kijk liever vooruit, naar de webdesign trends van 2015! Althans dat ga ik proberen te doen in de blogpost van vandaag. Ik neem 4 webdesign trends die in 2015 naar mijn mening zeker zullen werken.

 1. Responsive is een must!

Tegenwoordig gebruikt 35% van de internetters een mobiele telefoon of tablet om te surfen op het web. Responsive websites schalen automatisch mee met het apparaat van jouw bezoeker. Je website is altijd te lezen op mobiele apparaten, zonder te zoomen. Daardoor verlaagd het de kans dat een website bezoeker jouw website vroegtijdig verlaat. Tevens heeft een responsive website altijd een stapje voor op een "oude" website in zoekmachines zoals Google. Al met al is een responsive website anno 2014 een must en dat zal in 2015 zeker niet veranderen!

 

 

2. Grote afbeeldingen & video's

Het gebruik van grote afbeelding en video's op je website versterkt de kracht van je website. Het wekt de aandacht van je bezoekers en deze zullen op je website blijven als jij hen overdondert. Het gebruik van grote afbeeldingen zal zich naar mijn mening doorzetten en kan met verschillende technieken op een exclusieve manier getoond worden aan jouw bezoekers.

 


 

3. Opvallende typografie

Het gebruik van verschillende lettertypes wordt steeds belangrijker in websites. Sinds het ontstaan van Google fonts, een online database met verschillende lettertypen, welke te gebruiken zijn door webdesigners, kunnen we een groot assortiment aan lettertypes gebruiken voor websites. Kies voor lettertypen de bij je huisstijl aansluiten en combineer hiermee. Een trend die zich ook in 2015 zeker door gaat zetten! Ohja, grote teksten? Geen probleem! Hiermee wek je net dat beetje extra interesse!

 

 

4. Aantrekkelijke call 2 action knoppen!

Maak de knoppen waar je jouw bezoeker op wilt laten klikken extra aantrekkelijk. Zorg dat ze goed opvallen, duidelijk en makkelijk te vinden zijn. Door het gebruik van aantrekkelijke call 2 action knoppen kun je de conversie van jouw website flink verhogen.

 

 

Conclusie

Bovenstaande trends kunnen het succes van jouw website verhogen. Het allerbelangrijkste is het hebben van een responsive website. In 2014 was dit al de standaard en dat zal niet gaan veranderen in 2015. Natuurlijk komt er bij het maken van een succesvolle website nog veel meer kijken, ook dat leg ik je graag uit.

 

Doe je voordeel met mijn visie, ik hoop dat je er wat aan hebt.

 

Geschreven door 

Idee delen? Ik hoor het graag!

 

Bel +31 (0)641 266 207    

 

Stuur een mail