T: 0641 266 207  -  E: hallo@burgmans-reclame.nl

 

Schrijven, over wat ons bezig houdt.

Interessante tips, nieuwtjes en weetjes.

 

maandag, 16 juni 2014 00:00
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Joomla webdesigner

Sinds 2011 bouw ik websites als Joomla webdesigner. Joomla is een gratis open-source content management systeem (CMS). In 2011 heb ik de keuze voor gemaakt voor Joomla en sindsdien heb ik me steeds verder ontwikkeld tot een professional in Joomla webdesign. Voor mij is Joomla het beste CMS wat er is! Joomla staat voor eenvoudig gebruik, snel teksten of projecten toevoegen en oneindige uitbreidingsmogelijkheden, niet alleen voor websites maar ook voor webshops!

 Wij bouwen jouw Joomla template.

Alvorens technisch aan de slag te gaan om jouw Joomla template te bouwen, schrijven we eerst een plan om van jouw website een succesvolle machine te maken. We maken een grafisch ontwerp met behulp van Photoshop en als dit volledig naar wens is gaan we jouw Joomla template technisch bouwen. We stoppen niet bij alleen het ontwerp, maar zorgen ook dat jouw website technisch perfect in elkaar zit. Als kers op de taart zorgen we er voor dat de website goed ingericht is volgens de richtlijnen van Google dit om een complete zoekmachine geoptimaliseerde website op te leveren!

 

De voordelen van Joomla?

- Wij kunnen elk design realiseren (eventueel ook als u een Photoshop bestand aanlevert)

- Lage kosten (open-source)

- Geen technische kennis vereist (als je met Word kunt werken, kun je ook je website bijhouden)

- Vele uitbreidingsmogelijkheden

- Webshop mogelijkheid

- Responsive webdesign

- Zéér zoekmachine vriendelijk

 

Schakel ons in voor Joomla webdesign!

Van grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie tot aan problemen met uw Joomla site, we vinden altijd een oplossing. Je kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact opnemen. Je kan natuurlijk ook ons Joomla webdesign portfolio bekijken of ontdek meer mogelijkheden van ons webdesign.

Geschreven door 

Idee delen? Ik hoor het graag!

 

Bel +31 (0)641 266 207    

 

Stuur een mail