T: 0641 266 207  -  E: hallo@burgmans-reclame.nl

 

Schrijven, over wat ons bezig houdt.

Interessante tips, nieuwtjes en weetjes.

 

Het einde van het jaar is in zicht en het is tijd om terug te kijken. Of toch niet?! Ik kijk liever vooruit, naar de webdesign trends van 2015! Althans dat ga ik proberen te doen in de blogpost van vandaag. Ik neem 4 webdesign trends die in 2015 naar mijn mening zeker zullen werken.

Sinds 2011 bouw ik websites als Joomla webdesigner. Joomla is een gratis open-source content management systeem (CMS). In 2011 heb ik de keuze voor gemaakt voor Joomla en sindsdien heb ik me steeds verder ontwikkeld tot een professional in Joomla webdesign. Voor mij is Joomla het beste CMS wat er is! Joomla staat voor eenvoudig gebruik, snel teksten of projecten toevoegen en oneindige uitbreidingsmogelijkheden, niet alleen voor websites maar ook voor webshops!

Tegenwoordig is online informatie voor iedereen binnen handbereik. Om deze informatie op te zoeken en te ontvangen maakt bijna elke Nederlander gebruik van mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet. Een responsive website houdt hier rekening mee.

Idee delen? Ik hoor het graag!

 

Bel +31 (0)641 266 207    

 

Stuur een mail